Translate

28 Apr 2012

Päivät 13, 14 ja 15.

13.

Eli siis. Vapaalla suomennoksella siis: Cosplay erikoisuus( kuten vaikka ulkonäössä joku, esim lasit. )

Noh, Ei mulla kai silleen ole mitään cosplay'hin liittyvää erikoisuutta, mutta nyt on kyllä sanottava että oon alkanut miettimään enemmän hahmoja, joilla lasit, koska en ole koskaan kokeillut piilolinssejä. ( tai sitten voisi käydäkkin optikolla kokeilemassa piilolinssejä. )

14.

Cosplayn teon kanssa yleisiä tapoja (kuten lauleskelu.)

Voisin sanoa että kuuntelen aika usein sarjan OST'ia, siis jos sellaisen olen onnistunut haalimaan itselleni. Että sellanen ylienen tapa vain.. En oikein usko että mitenkään erikoinen.

15.

Inhottavin asia cosplay'ssä

Noh, Itse harrastuksessa en mitään vikaa näe, rakastan sitä. Mutta nämä jotka tahallaan aiheuttavat paskamyrskyjä  cosplayaajien parissa, ovat hieman ärsyttäviä. Tai siis, Nämä jotka tekevät sitä, ovat luultavimmin kateellisia cosplay'aajille, koska nämä ihmiset uskaltavat tehdä omaa juttuaan, joten siinä heille syy haukkua heitä rumiksi ja lytätä ilon onnistuneesta cosplay'sta.. -huokaus.-

Mutta nyt asiasta kukkaruukkuun.

Mun ja Sandran juttu ilmestyy huomisessa Warkauden Lehdessä.. Jee~ Mutta joo, odotan innolla miltä se painettuna versiona kuvien kanssa näyttää.. hehehe.. Ja miten paljon niitä juttuja on sitten lopulta muokattu.. No toivotaan että ei olisi..

No comments:

Post a Comment