Translate

4 Mar 2012

Siivouspäivä~

Hehe, Eli tänään siis otin itseäni niskasta kiinni (tai oikeestaan äitini otti Hehe) ja siivosin huoneeni. Tai, noh, ainakin se on siistimpi.

Huomenna olisi tarkoitus mennä käymään  kampaajalla ja kaupungilla.. (:  hiuksista tulisi hieman lyhyemmät ennen Viron matkaa ja koulukuvausta, mutta toivon että ne kasvavat takaisin Desuconiin mennessä ^^

Viroon siis lähden täs tiistaina (6.päivä) ja paluu keskiviikko iltana. hohhoi.. Toivon että löytyy jotain mitä voin hyödyntää cosplay'ssa..


MUTTA, nyt teille stalkkaajille tiedoksi, minulla ja Sabrielilla on siis tulossa yhteisprojektina sarjisblogi. Sivulle pääsee tästä (ei valitettavasti ole mitään julkaistu vielä.. )

Eilen kävin pulkkamäessä ja nyt tekisi sitten mieli ottaa cosplay kuvia pulkkamäessä.. ehkä Viron reissun jälkeen.. jos mäki ei sula siihen mennessä D:

Myös, tänään puhuttiin äipän kanssa ripari mekosta.. Olen syvästi mekko-ideaa vastaan. Joten päätin että puen jonkinmoiset caprit lisävarusteilla. Ja itse meinasin tehdä.. paita on varmaan joku jänskä t-paita.. Joten eikun kankaita ja paitaa metsästämään.. 

No comments:

Post a Comment