Translate

29 Mar 2012

Le mainostusta

Okeii.. Piääpi totutella tähän bloggerin uuteen ulkoasuun.. En aluks älynny tätä kenttää mihin tämä teksti piti kirjoittaa (Olenko yhtään nolo, no EN!.. Joo )

Juuh, eli t's pientä mainostusta mun ja Sabin sarjisblogista. Tästä pitäis päästä... Mutta joo, toivottavasti tykkäätte. Pari entryä vasta, mutta, Hiljaa hyvä tulee, eikös se niin mene?

Vaikka onhan mulla tässä nenän edessä jo valmiiksi tussattu, kumitusta vaille valmis sarjakuva, mutta jos säästän sen viikonloppua varten..

Mietin muuten että jos vähän tätä ulkoasua vähän muuttais sillee selkeemmäks.. tai sillee.. Vähän muokkaisin, mitä oisitte mieltä?


Jooh, voisin aloittaa tuota Komui Lee'n takkia ja meinasin että ottasin tekovaiheessa hieman kuvia, jotta saatte hieman tietoa miten menee tääkin projekti. Eli siis Desuun vissiin puen sen cossin. ouo


Ja nyt.. Vaikka kuinka olin joskus vannonut ja vakuuttanut, etten sekaannu Homestuckiin (Tuo kuulostaa niin väärälle.. ) menin sekaantumaan siihen kuitenkin.. On hieman sekavaa ja juonesta en meinaa saada kiinni, mutta pitää sitä jotain tekemistä olla, kun Adventure Time jatkuu vasta ensi maanantaina.


Jooh, Pitäisi alkaa kertaamaan uskonnon kokeeseen.. Haluan yllättää opettajan. Olisi niin ihanaa. Viime tunnilla tein ystäväni kanssa metodistikirkosta esitelmän opettajalle.. En vaan ymmärrä mikä järki siinä oli.. Nooh.. Ihan samaa~

Ensikertaan.

Sayonara~

4 comments:

  1. Hei, kun karran cossit Komuita ja vielä desussa niin mahdatkohan tietää, että sinne on tulossa pe-la D.Gray-Man ryhmä? Se tosin koskee enemmän 2-uniformuja ja sitä vastaavaa aikaa, mutta ainakaan joukossamme ei ole vielä yhtäkään Komuita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heii~ ööh ööh.. Noh, pitääpi katsoa, koska lauantain ja sunnuntain cossit on jo päätetty mut perjantain tulo on vähän auki.. mutta on nyt mietittävä..

      Delete
    2. Lauantaina olisi Bak ja Fokin mukana :D Tosin olisin Bakkina vain puolipäivää (mutta oot tainnu lukee sen mun blogista joten...). Harmi jos et saa lauantaille, Komuita on niin harvassa... :)

      En myönnä että ilmiannoin sut Kissapalloprinsessalle...

      Delete
    3. Älä sinä siellä sitten myönnä mitään.. Mutta siis.. Tarkoitus oli että jos ois ollu cossi valmiina desuun mennessä nii oisin sillo laittanu mut alkuperäsenä ajatuksena oli että Traconiin viimestään ois valmiina..

      Delete