Translate

7 Jun 2012

Paljon onnea vaan.. Paljon onnea vaan..

Hehe..



Miltä nyt tuntuu olla 15 -vuotias?

Noh.. aika jännä.. enkä oikeesti pysty käsitteleen että syksyllä alkaa viimane vuos ylä-astetta.. Ja varsinkin jos pääsen sinne lukioon minne haluun, joudun jättää kaikki kaverit tänne ja ääh..

Mutta jooh, Desu jännittää ihan hirveesti ja kaikkee....  Ja kiitos ihanalle kullalleni joka laittoi aamulla 8'lta viestiä ja olen siiä nii onnellinen.. Ensimmäinen onnittelu minkä sain tänään~ -on hyper excited-

Jooh.. Tänää sit kaverin luo ja raahaan kaikki animu-leffat mukaan ja kaikkee.. Mässyy ja muuta :DD



Jooh, ja eilen selvitettiin että kolmen ihmisen joukkueilla ei oikeen voi pelata rantalentistä oikeankokosella kentällä.. Hävittiin..

Noooooooh.. Mitäs täs.. jos vaik ottasin kolmannen cossin desuun.. Eii.. emmä tiiä..

Katsoin netistä tän päivän horoskooppini


Tänään Horoskooppi

Järjestelytaitosi korostuvat. Vaikka päätöksesi vaikuttavatkin moniin, teet ne ilman stressiä ja huolta. Luotat itseesi, ja se on varmuutesi ydin. SYNTYMÄPÄIVÄ TÄNÄÄN Makusi ja halusi kehittyvät kiinnostavilla tavoilla, ja se heijastuu valintoihisi tänä vuonna. Pääset esiintymään julkiselle näyttämölle ihailtavan tyylisi ansiosta. Perhetapahtumia on luvassa syyskuussa, ja roolisi lähimpiesi keskuudessa muuttuu. Lokakuussa saat mahdollisuuden taloudelliseen voittoon. Kauriit ja jousimiehet ihailevat sinua. Onnennumerosi ovat 30, 4, 37, 41 ja 24.

Eli siis.. Pääsen esiintymään julkiselle lavalle.. Olisko Hall Cosplay?? No ei kai..  Light Cosplayssa??

Hmmh.. Mun sisko on kauris ja mutsi jousimies.. 






Mutta hei, Desussa nähdään~  Siihen mennessä, sayonara~

No comments:

Post a Comment