Translate

6 Jul 2012

Eurokankaan alelaari + Komui Lee'n takki = Liian lyhyt takki

Okei siis, nyt tuli pieni into tehdä, joten komui Lee'n takki on nyt parsittu kasaan, vielä puuttuu nää yksityiskohdat, mutta muuten valmis.

Eli siis kuten otsikosta huomaa, luulin Eurokankaan alennuskorista löytyneen valkoisen ihanan kankaan riittävän, mutta ei se sitten riittänytkään.. nyt sitten kärsitään..

Mutta mei rakastan tuota kaulusta :DD

Jooh, ihmiset, ei tarvitse tulla murhaamaan lyhyen takin vuoksi, SILLÄ MÄ TIEDÄN JO ETTÄ SE ON LIIAN LYHYT.  Mutta hyvä tuosta tulee.. kai?

Mutta hei, en itseasiassa ole ihan 100% varma mihin asti sen takin pitäisi olla koska joissain

On vain tuo yksi kuva koska kameran akku sattui juuri loppumaan.  Kuhan koko cossi valmis saatte lisää kuvia. Olkaa kärsivällisiä lapsukaiset..

Mutta ensiviikolla en pysty mitään cosseja jatkamaan, koska rippileiri.. Se mulla on tuol hankasalmella. Ja juuri rippijuhlien takia ei ole tällä tyttösellä animeconiin pääsyä. Vaikka oisin nii halunnut nähdä pääjärjestäjän cossin..


Ja rippileirin jälkeen alkaa heti kesätyöt. kaksi viikkoa paikallisessa Salessa.. Mutta illat on aikaa väkertää cossien parissa.. Kun nyt on tätä innostusta tullut uusiin pukuihin.. Ja nyt ois tulossa myös enempi proppejakin..

Mutta, leirin  jälkeen kirjoittelen lisää.

Näkyillään.

No comments:

Post a Comment